27 Şubat 2013 Çarşamba

Bloger'dan haberler...

Sevgili seyir severler merhaba,

Bu seyir esnasında bazı intikaller ile seyir süreleri çok sık ve yoğun olduğundan ...yayınlarımı hazırlayacak zaman bulamadım....haklı olarak blog takipçilerimden de merak ve sitem mailleri geliyor..

Merak etmeyin asayiş belkemal...Endonezya,Singapur,Malezya seyahatlerimizi tamamlayarak... aslında sebebi ziyaretimiz olan... Koh Samui Adası-Tayland'a vardık..

Neden sebebi ziyaret derseniz...İlk planlamada..Bu tatilde 15 gün Bangkok ve Phuket yapıp..Kalan 2.5 ayı Samui'de geçirecektik..

Ama , güzel kızım Gizem'in " gitmişken Kamboçya'yı görmeyecekmisiniz" sözleri.. İçimde yanan volkanı ateşledi...

 Böylece Uzakdoğu'nun beş ülkesini kapsayan siz seyir severlerinde ilgiyle takip ettiği "Üç gün liman dördüncü gün seyir " başladı..

Sonunda işte ilk planlama yerimiz olan "Koh Samui" adasındayız..Ne kadar mı kalacağız ...15 gün...)))

Sevgili seyir severler....Bali 'yi bildiğiniz gibi yeni yayınladım..Az sonra yayın sırasında "Uzakdoğu'nun pırlantası  Singapur " yayını var....O yayının hemen arkasını "4 günde 4 ülke keyfi " takip edecek.. Pek yakında da Balayı adası olarak bilinen Koh Samui 'den yayınlarla devam edeceğim...

Bu arada 30 yayınla blog izlenme rekoruna doğru hep birlikte gidiyoruz..Bugün itibariyle blog izlenme sayımız 3000 oldu....

Blogumun amacı, bildiğiniz gibi bilgiyi ve güzellikleri paylaşım...Bu nedenle paylaşılmayan bilgi ölecektir sloganıyla...Sizlerden şimdi bir ricam olacak okuduklarınızdan en beğendiğiniz bir yayınımı ....kendi arkadaşlarınıza , çevrenize her nereden isterseniz paylaşmanız...Bunu en kolay yayınımın altında göreceğiniz ...M..B..T..F..kutucuklarına tıklayarak yapabilirsiniz..

Çünkü seyir severlerin paylaştığı iki yayın izlenme sayısında diğerlerine fark  yaptı..Ben paylaşılan yayını görebiliyorum..Yani bana bilgi vermenize gerek yok..  Gece gündüz sizler için çalışan blogerinizin.... Bu kadar yayıncı istek hakkı olsun dimi :)

Birkaç seyir fotoğrafı ile blogerınızdan haberler yayınını bitiriyorum..
Hepinize selam ve sevgilerimle....Görüşmek üzere hoşçakalın...

Sahip olduklarınızın kıymetini bilmeniz dileklerimle...
Sağlık,özgürlük,sevgi,aile,güvenilir dostlar...her ne sizi mutlu kılıyorsa...

KUALA LUMPUR'DA  BİR AVM ..




MÜRETTEBATLA BİRLİKTE BİR HATIRA..


CAKARTA'DA GENÇ BİR TUK TUK 'ÇUYLA ..YAŞLI ŞÖFÖRLÜSÜNE ASLA  BİNMEYİN.....


CAKARTA   MİLLİ ANITLARI..




MÜRETTEBATLA HAPPY HOUR..


IŞIKLAR ŞEHRİ ..SİNGAPUR..


UZAKDOĞU'DA EN BEĞENDİĞİM ŞEHİR ..SİNGAPUR..




MÜRETTEBATLA SİNGAPUR HATIRASI..








KOH SAMUI ..OTELİMİZİN PLAJI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder